Medisch

Dr. Evelyne Mangodt start op 18/01/2021 als dermatologe bij AZ Sint-Maarten. Je kan bij haar terecht voor allerhande problemen van de huid, haar en nagels, voor het nakijken en opvolgen van pigmentvlekken/moedervlekken en voor het verwijderen van storende of schadelijke huidletsels.

Dr. Mangodt studeerde geneeskunde aan de Universiteit Antwerpen en behaalde haar masterdiploma geneeskunde in 2016 met grote onderscheiding. Hierna vatte zij haar specialisatie tot dermatologe aan in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen onder Prof. Dr. J. Lambert en deed zij eveneens ervaring op in het Universitair Ziekenhuis Leuven onder Prof. Dr. M. Garmyn. Zij studeerde af als arts-specialist in de dermatologie-venerologie in 2020.

Tijdens haar specialisatie bekwaamde ze zich in algemene dermatologie en dermatochirurgie en begeleidde ze patiënten in kader van een studie over hidradenitis suppurativa (ook Acne inversa of ziekte van Verneuil genoemd, een ontstekingsziekte die zich voordoet in de huidplooien).

Naast haar werkzaamheden in het AZ Sint-Maarten werkt dr. Mangodt ook als dermatologe in Muizen (Mechelen) en Antwerpen.

Meer informatie?