Welkom! Hier lees je alles over de werking van de borstkliniek en hoe ons team patiënten met borstkanker opvangt. We schetsen hier de grote lijnen van diagnose tot revalidatie. Heb je vragen over je persoonlijke situatie? Laat het dan niet bij een bezoek aan de website. Neem gerust contact met ons op.

Dankzij een nauw samenwerkingsverband tussen specialisten van verschillende disciplines, verpleegkundigen en artsen, kunnen we de beste medische zorg aanbieden met patiëntvriendelijke begeleiding.

AZ Sint-Maarten biedt antwoord op fysieke en psychische klachten via het oncorevalidatieprogramma, dat vooral een opstap wil zijn naar een betere reïntegratie in de wereld buiten het ziekenhuis.

Een ziekte als borstkanker treft een patiënt niet alleen lichamelijk. Mentaal en emotioneel worden patiënt en naasten zwaar op de proef gesteld. Vanuit de borstkliniek ondersteunen we je op zoveel mogelijk vlakken.

Kwaliteitsopvolging

De Vlaamse overheid brengt de kwaliteit van zorg en behandeling van borstkanker in het Vlaamse ziekenhuislandschap in kaart op basis van dertien kwaliteitsindicatoren.

In onderstaande bestanden lees je hoe AZ Sint-Maarten scoort op de dertien kwaliteitsindicatoren binnen het domein borstkanker. In het tweede bestand vind je vergelijkende resultaten van de Belgische kankerregistratie.