Kloppend hart

Een stroom van daglicht, sfeervolle kleuren en een warme uitstraling maken van de zorgboulevard het kloppend hart van het nieuwe ziekenhuis.

Hier kan je als bezoeker terecht voor onze diensten voor patiëntenbegeleiding, de ombudsdienstde kapel of stille ruimte. Daarnaast vind je er ook een shop, cafetaria en broodjesbar, publieke apotheek en haarstudio.

Diensten voor patiëntenbegeleiding

AZ Sint-Maarten? Da's een innovatief ziekenhuis met een menselijk gelaat. Als patiënt, familielid of mantelzorger kan je daarom bij ons ook terecht op:

Ombudsdienst

Route 116.

Bij de organisatie van een ziekenhuis zijn heel wat medewerkers betrokken. Allemaal streven zij ernaar om jou als patiënt de best mogelijke zorg te verlenen. Maar soms loopt er al eens iets mis. Daarvoor is er een volledig onafhankelijke en neutrale ombudsdienst. Meer informatie.

Borstvoedingslokaal

Op de eerste verdieping stellen wij een borstvoedingslokaal ter beschikking aan onze patiënten, bezoekers en medewerkers. Zo kan je in alle rust borstvoeding geven of afkolven. 

Je kan het borstvoedingslokaal vinden op Route 122. 

Kapel en stille ruimte

Of je gelovig bent of niet, AZ Sint-Maarten voorziet ruimtes voor bezinning:

Shop

In het eerste deel van de zorgboulevard vind je de shop die door Sodexo wordt uitgebaat. Je kan er terecht voor aanbod van bloemen, planten en telefoonkaarten tot fruit, kranten en babykleding. Er is ook aandacht voor seizoensaanbiedingen en feestdagen.

Openingsuren

  • Maandag tot vrijdag: 9 - 17 uur (over de middag gesloten)
  • Zaterdag: 13 - 17 uur
  • Zondag: gesloten

Hospicado, de roomservice van Sodexo

Hospicado is het online verkoopplatform van Sodexo.  Patiënten en bezoekers kunnen ermee online kiezen uit het ruime aanbod van de Sodexo-shop. De aangekochte producten worden dan later tot bij de patiënt in het ziekenhuis gebracht.

Hoe bestellen?

Lunch Garden: restaurant en broodjesbar 

Het restaurant en de broodjesbar, uitgebaat door Lunch Garden, liggen in het tweede deel van de zorgboulevard.

Vanaf tien uur kan je er terecht om zelf je ontbijt samen te stellen. Tijdens de middag serveert Lunch Garden soepen, salades, koude schotels, warme groenten, week- en dagschotels. Uiteraard vind je er ook de klassiekers als balletjes in tomatensaus.

Naast de klassiekers vind je in de broodjesbar speciale broodjes, wraps, salades en soep. Wanneer de broodjesbar gesloten is, vind je broodjes in het restaurant.

 

Apotheek Goed - publieke apotheek

Apotheek Goed Farma vind je in het tweede deel van de zorgboulevard op Route 027. Naast medicatie biedt Goed Farma ook tal van andere gezondheidsproducten aan van gebit tot zwangerschap en van dermacosmetica tot voedingssupplementen.

In de consultatieruimte en paskamer kan je in alle discretie advies krijgen rond medische hulpmiddelen.

Openingsuren 

  • Maandag tot zaterdag: 9 t.e.m. 18.30 uur
  • Zondag: gesloten

Haarstudio Hair2Care

De haarstudio van Hair2Care vind je aan Route 120. Je kan in de winkel terecht voor:

  • algemene haarverzorging: wassen, knippen, kleuren, ... 
  • vrijblijvend advies bij haarverlies door ziekte, chemotherapie, ongeval, ... De haarstudio beschikt over meer dan 180 pruiken, turbans en sjaals. 

Door de doordachte inrichting van de winkel wordt discretie gegarandeerd. Je kan een afspraak maken op het nummer 015 89 20 33 of langsgaan op Route 120. 

Hieronder kan je een overzicht van de tarieven terugvinden. 

Interessante pagina's