Overslaan en naar de inhoud gaan
Kom werken bij AZ Sint-Maarten vacatures voor verschillende functies in Mechels ziekenhuis

AZ Sint-Maarten heeft een hart voor haar medewerkers.  Allerlei verbindende initiatieven dragen hiertoe bij.

  • In het voorjaar van 2022 organiseerde het ziekenhuis een foodtruckfestival om medewerkers te bedanken voor de inzet tijdens de coronaperiode.
  • In 2022 kwam ook AZSTM Leeft! opnieuw tot leven. Medewerkers zetten zelf hun schouders onder allerlei initiatieven zoals AZSTM borrelt!, dwars door Mechelen, blind geluncht, enzovoort.
  • Op donderdag 29 september 2022 maakte het ziekenhuis fijne radio voor en door medewerkers met als presentator Sam De Bruyn. Je wil de sfeer proeven? AZ Sint-Maarten op een andere manier leren kennen? Klik hier en herbekijk en herbeluister Radio M! 
Spoedverpleegkundige, medewerker ICT en labo in AZ Sint-Maarten

Onze medewerkers maken het verschil en bepalen mee de kracht van onze organisatie. Dagelijks streven we naar professionele zorg, die toegankelijk en betaalbaar is. Dat kan alleen als we investeren in onze medewerkers.

Een goede zorg voor hen betekent een betere dienstverlening voor onze patiënt. 

Vacature schoonmaak, technische dienst, zorg in Mechelen AZ Sint-Maarten

Wil je werken bij AZ Sint-Maarten? Dan herken je jezelf in ons DNA, de kernwaarden waarmee wij het verschil maken voor onze patiënten én onze medewerkers: openheid, samenwerking, kwaliteit, een gezonde ambitie en respect of kortweg OSKAR