Overslaan en naar de inhoud gaan
Connect AZ Sint-Maarten

*huisartsenevent - enkel op uitnodiging*

De artsen en directie van AZ Sint-Maarten nodigen u van harte uit voor AZ Sint-Maarten CONNECT op vrijdag 22 september 2023. In het feeërieke kader van ZOO Planckendael ontvangen we u en uw collega-artsen voor een avond vol fijne ontmoetingen en boeiende gesprekken.

Ga mee op avondwandeling in een sfeervol verlicht ZOO Planckendael en geniet nadien van het heerlijke diner dat voor u wordt geserveerd.

Aan de tafels voorzien we steeds een mooie mix van huisartsen en artsen van AZ Sint-Maarten. Per gang stellen we een ander gezelschap aan de tafels samen. De avond wordt aan elkaar gepraat door Olivier Schalbroeck. Hij verzorgt o.a. de presentaties voor 'Kom Op Tegen Kanker'. Olivier verstaat de kunst om het publiek vanaf het eerste moment mee te krijgen en de toon te zetten voor een geslaagde avond.

Door die mix staat het programma garant voor kennismaking met gekende en nog niet gekende artsen, fijne gesprekken in een ontspannen sfeer en culinair genieten.

We verwelkomen u graag vanaf 18.30 uur in dierenpark ZOO Planckendael, Leuvensesteenweg 582, 2812 Muizen (Mechelen). Parkeren kan op Parking 1.

Schrijf uzelf (zonder partner) in vóór 10 september 2023 via onderstaand formulier.
Vragen? event.azsintmaarten [at] emmaus.be.

 

Het inschrijvingsformulier is afgesloten. U kunt niet meer inschrijven voor dit event.

Programma

18.30 uur     Ontvangst en receptie

19.15 uur     Avondwandeling*

20.00 uur     Einde wandeling, met aansluitend diner

23.30 uur     Open bar

* Kunt u niet deelnemen aan de wandeling? Laat ons dit zeker weten via het inschrijvingsformulier. Dan verwelkomen we u graag een uurtje later, om 19.30 uur. U geniet dan iets later van de receptie, maar mist verder niets van het avondvullende programma.