Overslaan en naar de inhoud gaan

Hoe maak ik online een afspraak?

Om een afspraak online vast te leggen, surf je naar www.nexuzhealth.com. Welke stappen je moet volgen leggen we hieronder verder uit.

Maak je liever een afspraak telefonisch? Contacteer onze afsprakencentrale via 015 89 10 11, van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 18 uur.

Ik wil een afspraak maken voor
inloggen op mynexuzhealth om een afspraak te maken

Online een afspraak maken via nexuzhealth

Stap 1: Surf naar www.nexuzhealth.com

Je kiest uit een van de voorgestelde mogelijkheden om je aan te melden.

klik op boek nu om een afspraak te maken
Stap 2: Klik in mynexuzhealth op ‘Boek nu’

Zoek het kalendericoon en klik op de knop 'Boek nu'. Je selecteert AZ Sint-Maarten uit het overzicht van ziekenhuizen en gaat naar de volgende pagina.

selecteer raadplegingen of diensten
Stap 3: Zoek een arts

Je vindt op onze website een overzicht van alle artsen in het ziekenhuis en alle specialismen waarvoor je een afspraak kan maken. Je zoekt je arts in nexuzhealth via 'raadplegingen' of via 'diensten'. 

  • Via raadplegingen: Je krijgt een alfabetische lijst van alle zorgverleners van AZ Sint-Maarten waarvoor je online een afspraak kan boeken. Je kiest de juiste zorgverlener en selecteert op de volgende pagina een gewenste datum. 
  • Via diensten: Je krijgt een alfabetische lijst van alle specialismen waarvoor je een afspraak kan boeken? Je selecteert het gewenste specialisme en vervolgens kies je een zorgverlener uit de alfabetische lijst. Je ziet ook alle mogelijke afspraakmomenten. 

Het is niet mogelijk om voor alle artsen of specialismen digitaal een afspraak te maken. Als de gewenste arts niet in je overzicht staat, maak je telefonisch een afspraak via 015 89 10 11.

Belangrijk: Wil je een afspraak maken voor je kind? Dat kan alleen wanneer jouw dossier is gekoppeld met het dossier van jouw kind. Je maakt geen afspraak op jouw eigen naam. Meer info lees je hier. 

Stap 4: Bevestig je afspraak

Overloop alle gegevens en bevestig je afspraak. Je vermeldt de reden van je afspraak en voegt eventueel ook een verwijsbrief of extra informatie toe. 

Bewaar of print je bevestiging. In mynexuzhealth vind je de gemaakte afspraak ook terug onder 'afspraken'. 

Afspraak maken voor je kind

Een afspraak maken voor je kind kan alleen wanneer je digitaal dossier is gekoppeld aan het dossier van je kind. Je maakt geen afspraak op je eigen naam. 

Je moet de koppeling tijdig aanvragen. Het kan namelijk meerdere dagen duren voor dit in orde is. 
Je kan steeds een telefonische afspraak maken via de afsprakencentrale op 015 89 10 11.

Interessante pagina's