Overslaan en naar de inhoud gaan

Om een afspraak online vast te leggen, surf je naar www.nexuzhealth.com.

Welke stappen je moet volgen leggen we hieronder verder uit. Let op: Een afspraak maken voor je kind kan alleen wanneer je digitaal dossier is gekoppeld aan het dossier van je kind. Je maakt geen afspraak op je eigen naam. 

Je moet de koppeling tijdig aanvragen. Het kan namelijk meerdere dagen duren voor dit in orde is. Lees hier hoe je dit doet.
Je kan steeds een telefonische afspraak maken via de afsprakencentrale op 015 89 10 11.

inloggen op mynexuzhealth om een afspraak te maken
Stap 1: Zoek op onze website naar de juiste zorgverlener

Zoek op bij welke zorgverlener je een afspraak wil maken voor je kind. Je vindt hier een overzicht van alle artsen of een overzicht van de specialismen in het ziekenhuis.

  • Klik op de naam van arts of op 'contact'. 
  • Staat er op de artsenpagina de knop 'online', dan kan je met deze arts online een afspraak maken. Als deze knop er niet staat, bel je de afsprakencentrale via 015 89 10 11. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 8 en 18 uur.
    Belangrijk:  Maak de afspraak op naam van je kind.
Stap 2: Surf naar www.nexuzhealth.com

Je kiest uit een van de voorgestelde mogelijkheden om je aan te melden.

selecteer je kind
Stap 3: Selecteer de naam van je kind

Klik bovenaan rechts op het account-icoon. Je ziet je eigen naam verschijnen, maar daaronder ook de naam van je kind. Je klikt op de naam van het kind waarvoor je de afspraak wil maken. 

Zie je de naam van je kind niet staan? Dat is het digitaal dossier van je kind waarschijnlijk nog niet gekoppeld aan het jouwe. Dit moet je eerst in orde brengen voordat je de afspraak kan maken. Je maakt geen afspraak onder je eigen naam. 
Lees hier hoe je het account koppelt.

klik op boek nu om een afspraak te maken
Stap 4: Klik in mynexuzhealth op ‘Boek nu’

Zoek het kalendericoon en klik op de knop 'Boek nu'. Je selecteert AZ Sint-Maarten uit het overzicht van ziekenhuizen en gaat naar de volgende pagina.

selecteer raadplegingen of diensten
Stap 5: Zoek een zorgverlener

Je vindt op onze website een overzicht van alle artsen in het ziekenhuis en alle specialismen waarvoor je een afspraak kan maken. Je zoekt je arts in nexuzhealth via 'raadplegingen' of via 'diensten'. 

  • Via raadplegingen: Je krijgt een alfabetische lijst van alle zorgverleners van AZ Sint-Maarten waarvoor je online een afspraak kan boeken. Je kiest de juiste zorgverlener en selecteert op de volgende pagina een gewenste datum. 
  • Via diensten: Je krijgt een alfabetische lijst van alle specialismen waarvoor je een afspraak kan boeken? Je selecteert het gewenste specialisme en vervolgens kies je een zorgverlener uit de alfabetische lijst. Je ziet ook alle mogelijke afspraakmomenten. 

Het is niet mogelijk om voor alle artsen of specialismen digitaal een afspraak te maken. Als de gewenste arts niet in je overzicht staat, maak je telefonisch een afspraak via 015 89 10 11.

Stap 6: Bevestig je afspraak

Overloop alle gegevens en bevestig je afspraak. Controleer zeker dat de afspraak op naam van je kind staat. Je vermeldt de reden van je afspraak en voegt eventueel ook een verwijsbrief of extra informatie toe. 

Bewaar of print je bevestiging. In mynexuzhealth vind je de gemaakte afspraak ook terug onder 'afspraken'. 

Maak jouw afspraak online

Interessante pagina's