Overslaan en naar de inhoud gaan
Medisch

Hiermee haalt ons ziekenhuis opnieuw een jonge, gedreven arts aan boord. Zij zal zich naast algemene neurochirurgie toespitsen op neuro-oncologie en perifere zenuwchirurgie (aandoeningen van zenuwen in armen en benen). Een korte kennismaking.

Dr. Broeckx studeerde aan de KU Leuven. In 2012 behaalde ze haar master in de geneeskunde (magna cum laude).

Als arts-specialist in opleiding deed ze ervaring op in diverse ziekenhuizen: dienst algemene heelkunde (AZ Sint-Maarten), dienst neurologie en neurochirurgie (UZ Leuven) en op de dienst neurochirurgie van het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL – Genk) en het Radboud UMC te Nijmegen (Nederland).

Na haar opleiding ging dr. Charlotte-Elise Broeckx nog een bijkomend jaar aan de slag als fellow neurochirurgie in het Ziekenhuis Oost-Limburg (ZOL – Genk) en specialiseerde zich nog een extra half jaar in de neuro-oncologie als fellow op de dienst neurochirurgie van het UZ Leuven en een half jaar in complexe wervelkolomchirurgie op de dienst orthopedie spine van het UZ Leuven.

Waarom AZ Sint-Maarten?

Dr. Charlotte-Elise Broeckx: “Ik heb zeer goede herinneringen aan mijn opleidingsperiode bij AZ Sint-Maarten. Bovendien is de dienst neurochirurgie er in volle groei. Ik ben trots dat ik hieraan mijn steentje kan bijdragen om zo hoogkwalitatieve zorg te bieden waarbij de patiënt centraal staat.”

Meer informatie