Overslaan en naar de inhoud gaan
dr. Esther Noë - dermatologie - AZ Sint-Maarten
Medisch

Dr. Esther Noë is dermatologe met naast interesse in algemene dermatologie, een specifieke interesse in slijmvliespathologie, dermato-oncologie, dermato-chirurgie en lasertherapie.

Ze behaalde haar diploma geneeskunde met grote onderscheiding aan de KU Leuven in 2017. Haar master na master in de dermatologie en venereologie behaalde ze in 2022 aan het UZ Leuven onder leiding van Prof. Dr. Garmyn. Tijdens haar opleiding was zij ook een jaar werkzaam in het Jessa Ziekenhuis en in een privépraktijk onder leiding van Dr. Timmermans.

Wetenschappelijke vorming en opleiding draagt ze hoog in het vaandel, zowel tijdens haar studies als nadien. Naast de dienst dermatologie in ons ziekenhuis te vervoegen, zal zij ook werkzaam blijven in het UZ Leuven als supervisor slijmvliespathologie en lasertherapie.

Waarom AZ Maarten

Dr. Esther Noë: "Ik wou sowieso graag als dermatoloog in een ziekenhuis werken aangezien de pathologie meer gevarieerd is binnen een ziekenhuiscontext. Daarnaast bestaat er ook de mogelijkheid om multidisciplinair te werken, wat de zorg alleen maar naar een hoger niveau kan tillen. In mijn zoektocht naar een ziekenhuisplaats had ik direct een klik met AZ Sint-Maarten gezien hier samenwerking, kwaliteit en ambitie als kernwaarden naar voor komen. Ook werd ik van bij de eerste gesprekken zeer warm en vriendelijk onthaald. Dit gecombineerd met een ontzettend nieuw en mooi ziekenhuis maakte dat de keuze snel gemaakt was."

Meer informatie