Medisch

In augustus 2021 verwelkomden we dr. Jasper Victoor in AZ Sint-Maarten. Wie is onze nieuwe patholoog-anatoom? Maak kort kennis met hem.

Na zijn bachelor in de geneeskunde (KU Leuven, afdeling Kortrijk (KULAK); 2009-2012), vervolgde hij zijn studies aan de KU Leuven en verdiepte zich in de pathologische anatomie. In 2015-2016 was hij coassistent pathologische anatomie in het UZ Leuven. In 2016 behaalde hij zijn masterdiploma. Tijdens de daaropvolgende specialisatiejaren (2016-2021) deed hij, als arts-specialist in opleiding, ervaring op in UZ Leuven, ZNA Middelheim, Imeldaziekenhuis Bonheiden en Dermpat (Gent).

Zijn gedrevenheid in het vak uit zich niet enkel in zijn studies, maar ook in het publiceren van een reeks wetenschappelijke artikels en het slagen voor het Moleculaire Pathologie Examen van de BSP (Belgian Society of Pathology) & werkgroep Moleculaire Pathologie (2018).

Waarom AZ Sint-Maarten?

“De uitstekende reputatie en het hoge niveau van ons labo pathologische anatomie spraken me sterk aan. Het goede contact met de huidige collega’s, de toekomstgerichte focus en het ambitieuze karakter maakte dit ziekenhuis tot de ideale werkplek.” Daarnaast hecht dr. Jasper Victoor veel belang aan onze OSKAR-waarden, “Ze zijn exact waar ik naar zocht en waar ik zelf voor sta”.

Meer informatie