Overslaan en naar de inhoud gaan
Medisch

Op 1 augustus startte dr. Sebrechts in AZ Sint-Maarten. “Hier wordt gewerkt op een manier die absoluut strookt met mijn principes: evidence based werken, met kwalitatief materiaal en een goede professionele omkadering.” Een korte voorstelling. 

Hij behaalde zijn master in de geneeskunde in 2016 aan de Universiteit Antwerpen en een master in de specialistische geneeskunde, richting anesthesie & reanimatie, aan dezelfde universiteit in 2021. Hij werkte als arts-specialist in opleiding in het Universitair Ziekenhuis Antwerpen, AZ Monica (Deurne) en Gasthuiszusters Antwerpen. Van augustus 2021 tot juli 2022 deed hij een fellowship intensieve zorgen in ZNA Middelheim en verwacht hiervoor binnenkort zijn erkenning te behalen.

Waarom AZ Sint-Maarten?

Dr. Tom Sebrechts: “Vooraan staat kwaliteit van de zorg en dat is net wat AZ Sint-Maarten en het team van de dienst anesthesie zo bijzonder maakt. Hier wordt gewerkt op een manier die absoluut strookt met mijn principes: evidence based werken, met kwalitatief materiaal en een goede professionele omkadering. Ik kom in een warm en aangenaam team terecht.”

Meer weten?