Werken op geriatrie
Medisch

Een passie om ouderen de zorg te bieden die ze verdienen. Dat is wat de Zilverhelden dagelijks bezighoudt.

Wie zijn deze Zilverhelden? Alle medewerkers werkzaam op de diensten geriatrie vanwege de kwaliteitsvolle zorg die ze aanbieden in dialoog met de patiënt en zijn belangrijke naasten.

Werken op geriatrie is meer dan enkel ‘de was en de plas’. De patiënten hebben een totaalzorg nodig. Die krijgen ze bij AZ Sint-Maarten dankzij een doorgedreven multidisciplinaire samenwerking. Je komt er terecht in een warm team met respect voor de patiënt. Hierdoor is het een boeiende en moderne werkomgeving met veel leer- en groeikansen.

In een architecturaal mooi ziekenhuis helpen de juiste technologische en logistieke ondersteuning de medewerkers bij hun dagelijkse activiteiten. Met vijf verpleegeenheden gericht op acute geriatrie, psychogeriatrie en orthogeriatrie én een ambulante werking met een geriatrisch dagziekenhuis heeft AZ Sint-Maarten een van de grootste zorgprogramma’s geriatrie uit de regio. Dat vertaalt zich in 132 bedden op de diensten geriatrie.

Wil je graag een glimp opvangen van de diensten geriatrie?

Nobi, ontwikkelaar van intelligente lampen voor valdetectie en -preventie, bracht in beeld hoe de Zilverhelden van AZ Sint-Maarten te werk gaan in onderstaande video.

Heb jij net zoals onze Zilverhelden ook een passie voor acute, complexe geriatrische zorg?