Benefietconcert AZ Sint-Maarten t.v.v. Memisa

Vrijdag 2 december 2022 om 20 uur

 

Laat je meeslepen door de dramatische gevoelens van Margard, de dochter van de koning van Ys, trek je dansschoenen aan bij de polonaise van P. Tschaikovsky en proef de schitterende melodieën van de nieuwe wereld met Dvorak. Het Universitair Symfonisch Orkest van KU Leuven, onder leiding van Edmond Saveniers, brengt je een feestelijke avond vol enthousiaste muziek in het unieke kader van de barokke Sint-Pieters-en-Pauluskerk (Veemarkt Mechelen).

Volgende werken worden tot leven gebracht:

  • Ouverture uit Le Roi d’Ys - É. Lalo
  • Polonaise uit Eugene Onegin Op. 24 - P. Tschaikovsky
  • Symfonie nr.9 - Uit de Nieuwe Wereld - A. Dvořák

 

Praktisch

  • Waar? Sint-Pieters-en-Pauluskerk (Veemarkt 1, 2800 Mechelen).
  • Wanneer? Vrijdag 2 december 2022 om 20 uur. Deuren openen om 19.15 uur.
  • Prijs? 20 euro per kaart. Print of bewaar de bevestigingsmail op je gsm en toon hem aan het onthaal van het concert.
  • Ongenummerde zitplaatsen.
  • Parkeren? De dichtstbijgelegen parking is de betaalparking Veemarkt. Op parking Zandpoortvest betaal je slechts tot 20 uur. Andere parkings in Mechelen vind je hier.

Kom je graag meegenieten van dit culturele evenement? Schrijf je dan in via onderstaand formulier. Wees er op tijd bij, de plaatsen zijn beperkt.

Lukt het je niet om naar het concert te komen? Je kan ons ook steunen door een steunkaart te kopen.

Meer informatie over Memisa en ons partnerziekenhuis in Budjala vind je op volgende pagina: https://www.azsintmaarten.be/budjala-een-positief-verhaal.

Aanspreking
Graag de voornamen zoals vermeld op jouw identiteitskaart
Graag de naam zoals vermeld op jouw identiteitskaart
Graag een telefoonnummer waarop we jou tijdens de kantooruren kunnen bellen

AZ Sint-Maarten (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die AZ Sint-Maarten via het contactformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt voor communicatie rond dit specifiek evenement. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be.