Overslaan en naar de inhoud gaan
dr. Mathias De Bock - psychiater - volwassenenpsychiatrie
Medisch

Hij zal werkzaam zijn op de PAAZ (Psychiatrische Afdeling in een Algemeen Ziekenhuis), als coördinator liaisonpsychiatrie (zorgverlening aan patiënten die elders op een verpleegeenheid bij AZ Sint-Maarten zijn opgenomen maar ook kampen met een psychisch of psychiatrisch probleem) en beschikbaar voor ambulante consultaties op afspraak.

Dokter Mathias De Bock studeerde aan de KU Leuven waar hij in september 2023 afstudeerde als master in de specialistische geneeskunde, richting volwassenenpsychiatrie.

Als arts-specialist in opleiding deed hij een zeer brede ervaring op in het psychiatrisch ziekenhuis Sint-Annendael (Diest), op de PAAZ in het Regionaal Ziekenhuis Heilig Hart Tienen, op de liaison- en spoeddienst van UZ Leuven, campus Gasthuisberg, op de dienst ouderenpsychiatrie en de dienst medium intensive care in het Universitair Psychiatrische Centrum (UPC) KU Leuven, campus Kortenberg en op de PAAZ bij AZ Sint-Maarten (Mechelen).

Waarom AZ Sint-Maarten?

Dr. De Bock: “Ik heb voor AZ Sint-Maarten gekozen omdat ik er als assistent heel graag gewerkt heb, ik werd warm onthaald door het PAAZ-team en ik ben fan van de sterke interdisciplinaire werking en de dynamische visie in een modern ziekenhuis.”