Overslaan en naar de inhoud gaan
DNA
Werken bij

Kwaliteit, respect, ambitie, openheid, samenwerken. Dat zijn de waarden - zeg maar het DNA - van AZ Sint-Maarten. Dimitri Mannaert, medewerker gebruikersondersteuning, vertelt graag meer over respect. “Een band opbouwen vind ik niet alleen fijn, maar ook belangrijk."

“Ik maak deel uit van het ‘on site team’ van ICT Emmaüs. Dat betekent dat ik ter plaatse ga om ICT-problemen op te lossen. Soms word ik opgeroepen voor een interventie in het operatiekwartier, soms voor de installatie van medische apparatuur of, zoals laatst, op het medisch secretariaat waar de wachtzaalscanners en het oproepsysteem niet naar behoren werkten."

Humor

"Ik kom met heel diverse mensen in contact – van artsen tot patiënten – die ik allemaal met hetzelfde respect benader. Hoe ik dat aanpak? ICT is een technische materie die niet voor iedereen even begrijpbaar is. Ik neem de tijd, verschaf rustig uitleg en gebruik humor om wat lichtheid in de situatie te brengen."

Band opbouwen

"Als het probleem is opgelost én er een glimlach op het gezicht verschijnt, ben ik tevreden. Ook als medewerkers me op de gang aanspreken over een ICT-probleem, maak ik tijd."

"Een band opbouwen vind ik niet alleen fijn, maar ook belangrijk. Zo verlaag je de drempel om problemen te melden en worden ze sneller opgelost. Daar wint iedereen bij.”

Ook zin om te werken bij AZ Sint-Maarten?