Overslaan en naar de inhoud gaan
David Pardon
Werken bij

Kwaliteit, respect, ambitie, openheid, samenwerken. Dat zijn de waarden - zeg maar het DNA - van AZ Sint-Maarten. David Pardon, medewerker schoonmaak, vertelt graag meer over ambitie. “Een complimentje stimuleert me om ambitieus te zijn.”

“Ik werk nu ongeveer acht maanden bij AZ Sint-Maarten. Eerst werd ik ingezet als ‘vlinder’ en poetste ik op verschillende afdelingen, maar nu ben ik een vaste kracht bij het operatiekwartier. Tussen twee ingrepen en op het einde van de dag maken we de operatiezaal weer proper. Ja, je moet wel tegen bloed kunnen in deze job (lacht).”

“Ik doe mijn werk supergraag en volgens mij ook goed. Onlangs belde een hoofdverantwoordelijke naar mijn teamleider om me te complimenteren. Zoiets doet deugd, het stimuleert me om ambitieus te zijn.”

“Streven naar wat je echt wil”

“Dit is een werkomgeving met veel mogelijkheden. Als je hogerop wil, dan kan dat. Ik ben nu nog heel gelukkig bij schoonmaak, maar misschien zet ik ooit de stap naar de technische dienst of logistiek. Mijn dochters zijn nu nog wat jong – 2 en 3 jaar – maar later wil ik hen meegeven dat het belangrijk is om ambitieus te zijn. Dat je altijd moet blijven streven naar wat je echt wil.”

Ook zin om te werken bij AZ Sint-Maarten?