Overslaan en naar de inhoud gaan

Op zoek naar een boeiende stageplaats voor jouw stage in het vierde jaar verpleegkunde? We willen jou graag laten kennismaken met de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden. We sloegen de handen in elkaar met onze partners in de opleiding verpleegkunde aan Thomas More Mechelen om de ervaring van jouw voorgangers met jou te delen. Het resultaat: onderstaande filmpjes!

Veerle - inwendige geneeskunde

Een kijk achter de schermen van de dienst inwendige geneeskunde: medicatie geautomatiseerd voorbereid op naam, voorraadruimte medicatie en voorraadruimte verpleegkundige materialen. Trouwens: ken je de Swash-washandjes al? Tip: Veerle is fan.


Klik hier indien de video niet verschijnt.

Veerle - inwendige geneeskunde

Sommige ervaringen blijven hangen. Veerle vertelt ronduit over een concrete case en de meerwaarde die je ook als stagiair hebt in de dagdagelijkse zorg aan patiënten.


Klik hier indien de video niet verschijnt.

Luk - palliatieve eenheid De Mantel

Een dag uit de stage van Luk op de palliatieve eenheid De Mantel, over goede banden smeden met alle medewerkers en 's avonds zen thuiskomen. 


Klik hier indien de video niet verschijnt.

Een unieke benadering van jouw 4de-jaarsstage

We spelen helemaal in op jouw leerhonger en laten je proeven van meerdere aspecten van de zorg rond de patiënt. Jij kiest in jouw vierde jaar bachelor verpleegkunde een stage-eenheid met de discipline waarin je je graag wil verdiepen, wij bieden jou een traject dat aansluit bij deze ‘moederdienst’.

AZ Sint-Maarten? Da's jouw traject. 

Bedankt aan Verpleegkunde Thomas More Mechelen voor de samenwerking n.a.v. de realisatie van het Vlog je stage-project. Meer verhalen van studenten vind je op www.zotvanzorg.be