Overslaan en naar de inhoud gaan

Hebben onze troeven en Oskar-waarden je al kunnen overtuigen om voor een job in ons ziekenhuis te kiezen? Of heb je nog dat extra duwtje in de rug nodig? 

Laat je overtuigen door de getuigenissen van enkele medewerkers en misschien wel jouw toekomstige collega's. 

Lydia

medewerker hoteldienst

"Via een ex-collega kwam ik in AZ Sint-Maarten terecht, in een tof team met fijne collega's om mee samen te werken. Het werk is erg afwisselend en je krijgt ook kansen om verder te geraken waar mogelijk. Het leuke aan mijn job? De patiënten die me aanspreken en je bedanken, dat is erg fijn te horen. Dit is echt de job van mijn leven!"

Jan

spoedarts

"Met ons leuk, deskundig en professioneel team werken we samen om de best mogelijke zorg aan de patiënten te kunnen bieden. Mijn leukste herinnering? De enthousiaste verwelkoming in het team. Mijn collega's zijn mijn steun, toeverlaat en broodnodige uitlaatklep om de vaak ernstige casussen op een gezonde manier te verwerken. Als je deel wil uitmaken van een top gezondheidsinstituut dat de juiste kernwaarden voorop stelt, moet je bij AZ Sint-Maarten zijn."

Els

stafmedewerker ziekenhuishygiëne

"Al vanaf mijn geboorte ben ik verbonden met het ziekenhuis. Ik ben in de oude campus van Duffel geboren en mijn beide ouders hebben hun ganse carrière in AZ Sint-Maarten gewerkt. Dankzij allerlei randactiviteiten, zoals het sinterklaasfeest en de quiz voor medewerkers, ben ik hier vrijwel kind aan huis. Door de jaren heen heb ik zo veel mooie, ontroerende, hilarische en hartverwarmende momenten meegemaakt, zowel met collega's als met patiënten. AZ Sint-Maarten is een warme omgeving, met ruimte voor mogelijkheden en zelfontplooiing en waar we door samen te werken meer kunnen bereiken."

Tom

technicus medische instrumentatie

"Sinds juli 2019 ben ik in AZ Sint-Maarten aan de slag. Met welke drie woorden ik mijn job kan samenvatten? Afwisseling, teamwork en uitdaging. Er is veel collegialiteit en dat merk je. Je ziet je collega's bijna meer dan je vrouw en kinderen, dus kan je er beter voor zorgen dat je in een toffe job terechtkomt, met toffe collega's en een aangename werksfeer. Hier kunnen we altijd op elkaar rekenen, zodat je met goesting naar je job komt."

Klaar om onze nieuwe collega te worden?