Overslaan en naar de inhoud gaan

Vervoeg jij ons warme team van Zilverhelden?

een hart voor geriatrie

Zilverhelden. Met deze titel drukken we ons respect uit voor alle zorgverleners die elke dag op geriatrie kwaliteitsvolle zorg verlenen in dialoog met de patiënt en zijn belangrijke naasten. Met vijf diverse verblijfsafdelingen (132 bedden) en een dageenheid beschikt AZ Sint-Maarten over het grootste zorgprogramma geriatrie uit de regio. Hierin vind jij alle kansen om verder te groeien.

Het ziekenhuis kiest er resoluut voor om meer tijd voor de patiënt te creëren. Hoe? Door voortdurend in te zetten op optimalisatie aan de hand van nieuwe technieken en processen ter ondersteuning van de zorgverleners.

In 2023 zet AZ Sint-Maarten een stap verder door te kiezen voor een zorgmodel met meer handen aan het bed. Het zorgprogramma geriatrie werft daarvoor extra zorgverleners aan.

Laat je uitdagen door acute geriatrie, psychogeriatrie of orthogeriatrie

Werken op geriatrie is meer dan enkel ‘de was en de plas’. De patiënten hebben een totaalzorg nodig. Die krijgen ze bij AZ Sint-Maarten dankzij een doorgedreven multidisciplinaire samenwerking van artsen, verpleegkundigen, zorgkundigen, logistieke medewerkers,...

Complexe, acute geriatrie betekent dat je meer verantwoordelijkheden krijgt als zorgverlener. Zo merk je veel afwisseling in je job en zie je diverse aspecten van geriatrische zorg. Je gaat dus aan de slag in een boeiende werkomgeving met veel leer- en groeikansen.

Samenwerken

Je wordt opgenomen in een warm team met respect voor de patiënt. Nauwe samenwerkingen binnen het multidisciplinair team liggen aan de basis van een kwaliteitsvolle zorgverlening. Binnen het zorgprogramma geriatrie delen we een ruime hoeveelheid kennis en ervaring en verwachten we een grote betrokkenheid van elke zorgverlener.

Moderne werkomgeving

In een architecturaal mooi ziekenhuis helpen de juiste technologische en logistieke ondersteuning de zorgverleners bij hun dagelijkse activiteiten. Denk hierbij aan hulpmiddelen die het comfort van de patiënt en medewerkers verhogen. De diensten geriatrie beschikken over multiparametertoestellen gelinkt aan het digitaal patiëntendossier en een efficiënte medicatiedistributie en materiaalbevoorrading waardoor zorgverleners de eenheid niet moeten verlaten. We testen en verbeteren voortdurend nieuwe therapeutische materialen ter ondersteuning van de zorgverleners.

Wil je graag meer weten over de troeven van ons ziekenhuis? Lees hier wat AZ Sint-Maarten je te bieden heeft.

Neem een kijkje bij de Zilverhelden van AZ Sint-Maarten

In onderstaande video's krijg je al een beeld van hoe onze Zilverhelden te werk gaan.

Wil je graag zelf ervaren wat deel uitmaken van het multidisciplinair team van het geriatrisch zorgprogramma betekent? Solliciteer dan voor een van onze openstaande vacatures.

Jesse, verpleegkundige acute geriatrie (V340)


Jesse neemt je mee naar een van de verblijfseenheden acute geriatrie (V340) waar hij werkt als verpleegkundige. Hij vertelt je meer over zijn dagelijkse taken, maar ook over de extra groeikansen die hij krijgt op de eenheid. Zo begeleidt hij stagiairs en neemt hij, net zoals de andere verpleegkundigen op de eenheid, deel aan het multidisciplinair overleg.


Krijg je de video niet te zien op onze website? Bekijk de video dan via deze link.

Karolien, verpleegkundige Het Anker


Verpleegkundige Karolien geeft je tijdens de nachtdienst een blik achter de schermen van Het Anker, de dienst psychogeriatrie in AZ Sint-Maarten. Zij zorgt 's nachts voor de veiligheid en een goede nachtrust van de patiënten. 


Krijg je de video niet te zien op onze website? Bekijk de video dan via deze link.

Iris, zorgkundige orthogeriatrie


"Wat hier zo tof is aan onze dienst? Dat zijn onze leuke collega's en de toffe werksfeer." Zorgkundige Iris neemt je graag mee op de dienst orthogeriatrie in het ziekenhuis. 


Krijg je de video niet te zien op onze website? Bekijk de video dan via deze link.

Zilverhelden van AZ Sint-Maarten


Krijg je er maar geen genoeg van? In onderstaande video loopt Wim een dagje mee op geriatrie. 


Krijg je de video niet te zien op onze website? Bekijk de video dan via deze link.