Overslaan en naar de inhoud gaan

Een gezonde medewerker is een gezonde werkkracht, daar moet je ons niet van overtuigen. Daarom nemen we tal van initiatieven om je gezond én fit te houden.

Ergonomie

(Naar boven)

Een aangepaste werkomgeving is cruciaal om zonder zorgen voor onze patiënten te kunnen zorgen. In ons ziekenhuis zijn alle ruimtes uitgerust met meubilair dat voldoet aan de huidige ergonomische standaarden.

Ben je administratief medewerker? Dan heb je niet alleen een ergonomische bureaustoel, maar ook een elektrische hoog-laagtafel. Je kan de hoogte van je bureau dus aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren, met minder klachten aan je rug, nek, schouders, polsen en handen als gevolg.

Niet alleen onze administratieve diensten kunnen genieten van aangepaste werkruimtes. In 450 patiëntenkamers zijn gemotoriseerde tilliften geïnstalleerd, zodat je als verpleegkundige vlot je patiënten in en uit bed of bad kan helpen.

Ook logistieke, technische en schoonmaakmedewerkers kunnen rekenen op tal van ergonomische hulpmiddelen, zoals elektrische trekkarren, hoogwerkers en gemotoriseerde schoonmaakmachines.

Fitness

(Naar boven)

Als medewerker kan je gratis komen sporten in onze fitnessruimte. Met alle moderne toestellen, zoals een loopband, crosstrainer en verschillende toestellen voor krachttraining, kan je je volledig uitleven en je batterijen opladen voor of na een shift.

Rookvrij ziekenhuis

(Naar boven)

AZ Sint-Maarten is een rookvrij ziekenhuis en lid van het netwerk rookvrije ziekenhuizen. Niet alleen het ziekenhuis is rookvrij, ook het domein errond. Er is duidelijke signalisatie die de rookvrije zone aanduidt. Roken is enkel mogelijk op enkele daarvoor bestemde plaatsen.

Wil je graag stoppen met roken? Dan helpen we je graag op weg met gratis rookstopbegeleiding door één van onze tabakologen.

Gezond en gevarieerd eten

(Naar boven)

In Resto M!, ons medewerkersrestaurant, vind je alles wat je wil om die knorrende buik te vullen. Er is keuze uit gezond en gevarieerd eten, zoals warme en koude gerechten, soepen en salades tegen democratische prijzen. Je maaltijd zelf samenstellen is natuurlijk ook mogelijk.

Klaar voor een gezonde job?