Overslaan en naar de inhoud gaan

Jobstudenten niet-verpleging

AZ Sint-Maarten werft gedurende de zomermaanden elk jaar jobstudenten aan voor verschillende functies. Wist je dat je als jobstudent deel uitmaakt van de Zomertroepen van AZ Sint-Maarten? We zetten jobstudenten in voor administratieve diensten, schoonmaak, intern transport, technische dienst, …

Voorwaarden

We trachten steeds een 'match' te vinden tussen de kandidaat-jobstudent en de functie.  Onze eerste selectie gebeurt op basis van competenties.

  • de juiste studierichting volgen/beschikken over het juiste visum
  • ervaring in de functie/het vakgebied (via eerdere vakantiejobs of stages)
  • leeftijd/maturiteit: je dient 16 jaar te zijn op het moment van je vakantiewerk, 18 jaar voor administratieve functies mits voltooiing van de derde graad secundair onderwijs

Er wordt altijd voorrang gegeven aan kinderen van medewerkers, artsen en huisartsen verbonden aan AZ Sint-Maarten en kinderen van leden van de raad van bestuur van VZW Emmaüs indien er meerdere gelijkwaardige kandidaten met de juiste competenties zijn.  Daarnaast geven we ook voorrang aan kandidaten die voor een langere periode wensen te komen.

Inzetbaarheid

Omdat een ziekenhuis 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 werkt, loopt een vakantiejob niet steeds van maandag tot vrijdag en ook niet van de 1ste tot de 31ste van een maand. Voor sommige functies wordt je ook buiten de klassieke kantooruren of zelfs tijdens het weekend ingezet.

Belangrijke tijdstippen zomerstudenten

Inschrijven kan vanaf nu (sinds januari 2024). Wij nemen contact met je op in februari, maart of april. 

Voor een aantal periodes zal het aanbod te groot zijn. We kunnen dus niet voor alle studenten vakantiewerk garanderen.
Deze studenten worden dan ingeschreven als reserve. Het is dus best mogelijk dat je in de loop van de maand juli (2024) of later alsnog gebeld wordt. 

Interesse?

Vul dan dit formulier in.