Overslaan en naar de inhoud gaan

Jobstudenten verpleging

Geef je op voor de Zomertroepen van AZ Sint-Maarten!

In een hecht team bouw jij aan je vaardigheden als zorg- of verpleegkundige. Je leert meer over de zorg in een moderne ziekenhuisomgeving én ook je bankrekening wordt er blij van!

Als jobstudent in de verpleging speel je een cruciale rol in het bieden van hoogwaardige zorg aan onze patiënten. Je zal samenwerken met ervaren verpleegkundigen en andere zorgprofessionals.

Voorwaarden om te werken als jobstudent zorgkundige

  • Je bent ingeschreven in de opleiding verpleegkunde en je hebt het eerste jaar verpleging volledig én met succes afgerond.
  • Je kan de registratie van zorgkundige voorleggen. Dit vraag je aan door contact op te nemen met het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  • Het visum van zorgkundige is vereist en moet je kunnen voorleggen. Dit vraag je aan door contact op te nemen met FOD Gezondheid.

Voorwaarden om  te werken als jobstudent verpleegkunde

  • Je hebt je studies volledig én succesvol afgerond en bent in het bezit van het relevante diploma. 
  • Je kan de registratie van zorgkundige voorleggen. Dit vraag je aan door contact op te nemen met het Agentschap Zorg en Gezondheid.
  • Het visum van verpleegkunde moet je kunnen voorleggen. Dit vraag je aan door contact op te nemen met FOD Gezondheid. 

Om te werken als jobstudent verpleegkunde op de dienst spoedgevallen ben je bij voorkeur reeds afgestudeerd en wens je nog verder te studeren.

Belangrijke tijdstippen zomerstudenten

Inschrijven kan vanaf nu (sinds januari 2024). Wij nemen contact met je op in februari, maart of april. 

Interesse?

Vul dan dit formulier in.