Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze tabakologen Margot De Cort, Eva Keldermans en Julie Bernaerts organiseren een (gratis) informatief webinar over rookstopbegeleiding bij de tabakoloog. Alle drie hebben ze de opleiding tabakologie en rookstopbegeleiding beëindigd en begeleiden ze ondertussen al zes jaar patiënten die willen stoppen met roken. Onderaan dit nieuwbericht kan je de inschrijvingsknop vinden.

Met begeleiding drie tot vier keer meer kans om te stoppen.

Begeleiding door een tabakoloog tal van voordelen.

De tabakoloog motiveert je en kent alle mogelijke hulpmiddelen om je bij te staan in het stoppen met roken. Samen met jou werkt zij aan een rookstopplan op maat waarin zij je vervolgens verder begeleidt. Aandachtspunten zoals stress, gewichtstoename, voordelen van rookstop (beter gezondheid, meer geld uitsparen, betere smaak en geur,...) en motivatie krijgen de nodige aandacht. Ook na herval ben je welkom bij een tabakoloog. Stoppen met roken is immers een proces van vallen en opstaan. Door rookstopbegeleiding bij de tabakoloog heb je drie tot vier keer meer kans om van je verslaving af te geraken. Iedereen is dus welkom bij ons!

In AZ Sint-Maarten zijn drie tabakologen werkzaam

Deze tabakologen houden ambulante consultaties op maandag, dinsdag en donderdag van 8 tot 17.30 uur. Daarnaast zijn zij ook werkzaam op de verpleegafdelingen. Op aanvraag gaat de tabakoloog bij de patiënt langs.

De tabakologen zijn ook steeds bereikbaar op het nummer 015 89 30 64 of via e-mail: tabacoloog.azsintmaarten [at] emmaus.be