Overslaan en naar de inhoud gaan

Jobstudenten niet-verpleging

AZ Sint-Maarten werft gedurende de zomermaanden elk jaar jobstudenten aan voor verschillende functies. We zetten jobstudenten in voor administratieve diensten, schoonmaak, intern transport, technische dienst, …

Voorwaarden

We trachten steeds een 'match' te vinden tussen de kandidaat-jobstudent en de functie.  Onze eerste selectie gebeurt op basis van competenties.

  • de juiste studierichting volgen/beschikken over het juiste visum
  • ervaring in de functie/het vakgebied (via eerdere vakantiejobs of stages)
  • leeftijd/maturiteit: je dient 16 jaar te zijn op het moment van je vakantiewerk, 18 jaar voor administratieve functies mits voltooiing van de derde graad secundair onderwijs

Er wordt altijd voorrang gegeven aan kinderen van medewerkers, artsen en huisartsen verbonden aan AZ Sint-Maarten en kinderen van leden van de raad van bestuur van VZW Emmaüs indien er meerdere gelijkwaardige kandidaten met de juiste competenties zijn.  Daarnaast geven we ook voorrang aan kandidaten die voor een langere periode wensen te komen.

Inzetbaarheid

Omdat een ziekenhuis 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 werkt, loopt een vakantiejob niet steeds van maandag tot vrijdag en ook niet van de 1ste tot de 31ste van een maand. Voor sommige functies wordt je ook buiten de klassieke kantooruren of zelfs tijdens het weekend ingezet.

Belangrijke tijdstippen zomerstudenten

Inschrijven kan vanaf januari tot eind juni van dit jaar.

Als je profiel overeenstemt met een van onze openstaande vacatures voor jobstudenten, nemen we contact met je op tijdens de maanden februari, maart en april. Mogelijks word je in mei of juni nog gecontacteerd wanneer we een last minute aanbieding hebben.

Je solliciteert (vanaf januari) best zo vroeg mogelijk om het meeste kans te maken op een vakantiejob. 

Hoor je niets van ons, maar heb je wel gesolliciteerd? Dan hebben we wellicht geen plaats meer. We kunnen niet voor alle studenten vakantiewerk garanderen.