Jobstudenten niet-verpleging

AZ Sint-Maarten werft gedurende de zomermaanden elk jaar jobstudenten aan voor verschillende functies.  We zetten jobstudenten in voor administratieve diensten, schoonmaak, intern transport, technische dienst, …

Voorwaarden

We proberen altijd een 'match' te vinden tussen de kandidaat-jobstudent en de functie. Onze eerste selectie gebeurt op basis van competenties:

  • de juiste studierichting volgen/beschikken over het juiste visum
  • ervaring in de functie/het vakgebied (via eerdere vakantiejobs of stages)
  • leeftijd/maturiteit: je moet 16 jaar zijn op het moment van je vakantiewerk en 18 jaar voor administratieve functies, mits voltooiing van de derde graad secundair onderwijs

Er wordt altijd voorrang gegeven aan de kinderen van medewerkers, artsen en huisartsen verbonden aan AZ Sint-Maarten en kinderen van leden van de raad van bestuur van VZW Emmaüs als er meerdere gelijkwaardige kandidaten met de juiste competenties zijn. Daarnaast geven we ook voorrang aan kandidaten die voor een langere periode wensen te komen.

Inzetbaarheid

Omdat een ziekenhuis 24 uur op 24 en 7 dagen op 7 werkt, loopt een vakantiejob niet altijd van maandag tot vrijdag of van de 1e tot de 31e dag van de maand. Voor sommige functies word je ook buiten de klassieke kantooruren of zelfs tijdens het weekend ingezet.

Belangrijke tijdstippen zomerstudenten

Inschrijven kan vanaf januari 2022 tot eind juni. Wij nemen contact met je op tijdens de maanden februari, maart en april.

Voor een aantal periodes zal de interesse te groot zijn. We kunnen dus niet voor alle studenten vakantiewerk garanderen. 

Deze studenten worden dan ingeschreven als reserve. Het is dus best mogelijk dat je in de loop van de maand juli of later alsnog gebeld wordt.