Overslaan en naar de inhoud gaan
Webinar rookstopbegeleiding tabacoloog AZ Sint-Maarten

Onze tabakologen Margot De Cort, Eva Keldermans en Julie Bernaerts organiseren een (gratis) informatief webinar over rookstopbegeleiding. Alle drie hebben ze de opleiding tabakologie en rookstopbegeleiding beëindigd en begeleiden ze al verschillende jaren patiënten die willen stoppen met roken. 

De digitale informatiesessie vindt plaats op dinsdag 13 juni van 19 tot 20 uur. Tijdens dit uur krijg je meer uitleg over rookstop en de mogelijkheid om vragen te stellen.

Waarom rookstopbegeleiding?

Wist je dat je drie tot vier keer meer kans hebt om te stoppen met roken door rookstopbegeleiding? 

Samen met jou werkt de tabakoloog een rookstopplan op maat uit waarin zij je vervolgens begeleidt. Hierbij wordt rekening gehouden met aandachtspunten, zoals stress en gewichtstoename, de voordelen van rookstop en je motivatie.

Kom meer te weten over rookstopbegeleiding tijdens het gratis informatief webinar.

Tabakologen AZ Sint-Maarten

De tabakologen houden ambulante consultaties op maandag, dinsdag en donderdag van 8 tot 17.30 uur. Daarnaast zijn zij ook werkzaam op de verpleegafdelingen. Op aanvraag gaat de tabakoloog bij de patiënt langs.

De tabakologen zijn ook steeds bereikbaar op het nummer 015 89 30 64 of via e-mail: tabacoloog.azsintmaarten [at] emmaus.be