Medisch

Studie BE-80-2000842 is een onderzoek waarbij men het effect van probiotische melkdrankjes wil evalueren op harde stoelgang. Hiervoor zoeken we gezonde mannen of vrouwen tussen 18 en 65 jaar met een harde stoelgang.

Over het onderzoek

Dit onderzoek loopt over een periode van 14 weken bestaande uit:

  • drie vooronderzoeken
  • een telefonisch contact
  • vijf retours

Wat mag je verwachten?

Je draagt bij aan de wetenschap van morgen, je wordt opgevolgd door een professioneel team van onderzoekers en je kan rekenen op een belastingvrije vergoeding (in België) voor je engagement en verplaatsingsonkosten.

Je wil je kandidaat stellen?

Ik stel mij kandidaat 

Ik ben tussen 18 en 65 jaar en stel mij kandidaat voor deze klinische studie naar de effecten van probiotische melkdrankjes op harde stoelgang.

Aanspreking
Graag de voornamen zoals vermeld op jouw identiteitskaart
Graag de naam zoals vermeld op jouw identiteitskaart
Graag een telefoonnummer waarop we jou tijdens de kantooruren kunnen bellen

AZ Sint-Maarten (een zorgvoorziening van vzw Emmaüs) respecteert je privacy. Gegevens die AZ Sint-Maarten via het contactformulier ontvangt, worden uitsluitend gebruikt voor de afhandeling van je kandidaatstelling voor deze klinische studie. In overeenstemming met de bepalingen van de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming, worden de gegevens enkel met SGS gedeeld en niet aan derden overgemaakt.  De door jou verstrekte informatie wordt niet langer bewaard dan noodzakelijk voor de hogervermelde doeleinden en nadien vernietigd. Je kan de complete privacyverklaring lezen op Emmaus.be

Heb je interesse in toekomstige studies in AZ-Sint-Maarten? Vink dan onderstaande checkbox aan.